Ga naar de inhoud

3 mnd traject & Ademsessies

Om jou weer te zien stralen!

3 maanden traject

Tip voor jou: Het is ook mogelijk om mijn traject op afstand, via telefoon te volgen.

Jouw hormonen in balans = jezelf weer herkennen.

Je voelt je energiek en gezond = hormonen, glanzend haar en je huid straalt = hormonen, je voelt je krachtig en zelfverzekerd = hormonen. Je bent opgewekt, kunt helder nadenken en ervaart draagkracht = hormonen. Je geniet van een heerlijke nachtrust en wordt uitgerust wakker = hormonen.

Hormonen hebben een grote invloed op onze gezondheid en op hoe we ons voelen. 

Herken jij symptomen als; extra vetopslag, onzuivere huid, je futloos voelen, vermoeidheid, slecht slapen, geen zin in seks, stemmingswisselingen, vocht vasthouden, hoofdpijn, onregelmatige menstruatie, gewichtsproblemen enz..

Kom laat me je helpen, je hoeft het niet alleen te doen. Samen zetten we de puntjes op de i. Zo kun jij jezelf weer terugvinden, de prachtige stralende zelfverzekerde sexy vrouw die je eigenlijk bent.

Meten = weten (3 maanden traject)

Worden jouw voedingsstoffen wel opgenomen? Onze cellen spelen een cruciale rol bij het opnemen van voedingsstoffen en het afvoeren van afvalstoffen.

 Door middel van een bloedtest (deze test kun je heel simpel bij jezelf doen en kan ik je opsturen via de post) via een vingerprikje analyseren we jouw vetzuurbalans en krijg je waardevolle inzichten in je gezondheid.

Het meten van je opname van voedingsstoffen geeft ons inzicht in hoe je lichaam de belangrijke voedingsstoffen uit je voeding opneemt. Dit helpt ons om eventuele tekorten te identificeren en gerichte aanpassingen te maken om ervoor te zorgen dat je alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt.

Daarnaast is het meekijken naar je voedingspatroon een cruciaal onderdeel van het traject. Wat we eten heeft een directe invloed op onze hormonen, energie, vetopslag, stemming, libido en onze gezondheid. Door inzicht te krijgen kun je aanpassingen maken die nodig zijn om terug in balans te komen en daardoor jezelf weer te herkennen als de prachtige energieke liefdevolle en zelfverzekerde vrouw wie je eigenlijk bent.

Met al deze waardevolle informatie schrijf ik jouw persoonlijke behandelplan. Een behandelplan dat is gebaseerd op jouw unieke behoeften, wensen en doelen. Het biedt je de mogelijkheid om je welzijn en gezondheid te optimaliseren.

En het beste van alles is dat je dit traject niet alleen hoeft te doen.

Voor 3 maanden gaan we samen aan de slag, stap voor stap. Ik zal je begeleiden, je ondersteunen en je voorzien van de nodige kennis en tools om je doelen te bereiken. Dus laten we samenwerken aan het optimaliseren van je vetzuurbalans, celbalans en opname van voedingsstoffen. Meten is weten en met jouw inzet en mijn begeleiding gaan we op weg naar een gezonder leven, in balans en vol energie!

595,- excl. btw TIP: De meeste werkgevers vergoeden groot deel

Ademcirkel (groep) & ademsessie (individueel)

Tijdens een ademsessie (op afspraak) of ademcirkel (ACTUELE DATA OP FACEBOOK/INSTAGRAM OF APP MIJ EVEN) begeleid ik je door middel van een verbonden ademtechniek waardoor je op een zachte manier in contact komt met de diepere lagen in jezelf.

Doordat we gaan werken met een verbonden ademhaling ontstaat er een diepe ontspanning. Zo kom je uit bij jouw levensenergie, eventuele oude pijnen en emoties en kun je ze tijdens een ademsessie doorvoelen, verwerken en uit liefde loslaten. Dit geeft je veel lucht, lichtheid, meer energie en levensvreugde.

Voorafgaande de ademsessie is er een cacao ceremonie, cacao opent de weg naar je hart. Cacao helpt je te zien in zachtheid wat je voelt in je hart. Na de ademsessie is er thee met fruit, noten en chocolade. Uit liefde voor jezelf en adem.

Ademcirkel (groep) & ademsessie (individueel)

Voorbereiding:

* zorg voor comfortabele kleding.

(sportkleding, joggingbroek, etc)

* niet te veel eten voor de sessie.

Nazorg:

* Drink voldoende water na de ademsessie.

Het grootste deel van de

afvalstoffen verlaat het lichaam via de ademhaling. 

Water drinken helpt het lichaam

om de overige afvalstoffen af te voeren.

En het beste van alles is dat je dit traject niet alleen hoeft te doorlopen.

Bij de ademcirkel ga je samen ademen met een groep. Deze sessie duurt ongeveer 120 minuten. De prijs is inclusief de cacao ceremonie, fruit, noten en chocolade. Locatie: Infabriek in Boekel.

NIEUW ; Profiteer van ons gloednieuwe en extra voordelige abonnement op de ademcirkel (info prijzen).

40,- excl. btw Tip: De meeste werkgevers vergoeden groot deel

Mies haar aanbod

 

In mijn praktijk bied ik persoonlijke begeleiding voor voeding en leefstijl advies, traumaverwerking, rouwverwerking, individuele ademsessies en consulten aan, waarbij ik me richt op het creëren van een holistische benadering van gezondheid en welzijn. Bij de Infabriek in Boekel faciliteer ik ijsbadworkshops, vrouwencirkels en ademcirkels. Daarnaast faciliteer ik ook vrouwencirkels in Kasteel Croy in Aarle Rixtel.

Wil jij gezelligheid aan tafel & hou je van lekker eten?

Als orthomoleculair therapeut & Voedingsdeskundige kan ik je helpen om een optimale keuze te maken zodat je lichaam voorzien wordt van de juiste voedingsstoffen.

Vandaag nog contact
met me opnemen voor een vrijblijvend gesprek

Waarin we kunnen bespreken hoe ik je kan helpen om jouw droom van meer energie en quality time met je gezin te verwezenlijken. Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en jou te ondersteunen op weg naar een energiek en vervuld leven.

puurbijmies@gmail.com

06 23 60 00 80

Praktijk op afspraak

Copyright: Puurbijmies