Ga naar de inhoud

Ademcirkels / 1-1 ademsessies & ONLINE ademsessies

Om jou weer te zien stralen!

Ademcirkel (groep) & ademsessie (individueel)

Tijdens een ademsessie (op afspraak) of ademcirkel (ACTUELE DATA OP FACEBOOK/INSTAGRAM OF APP MIJ EVEN) begeleid ik je door middel van een verbonden ademtechniek waardoor je op een zachte manier in contact komt met de diepere lagen in jezelf.

Doordat we gaan werken met een verbonden ademhaling ontstaat er een diepe ontspanning. Zo kom je uit bij jouw levensenergie, eventuele oude pijnen en emoties en kun je ze tijdens een ademsessie doorvoelen, verwerken en uit liefde loslaten. Dit geeft je veel lucht, lichtheid, meer energie en levensvreugde.

Voorafgaande de ademsessie is er een cacao ceremonie, cacao opent de weg naar je hart. Cacao helpt je te zien in zachtheid wat je voelt in je hart. Na de ademsessie is er thee met fruit, noten en chocolade. Uit liefde voor jezelf en adem.

Ademcirkel (groep) & ademsessie (individueel)

Voorbereiding:

* zorg voor comfortabele kleding.

(sportkleding, joggingbroek, etc)

* niet te veel eten voor de sessie.

Nazorg:

* Drink voldoende water na de ademsessie.

Het grootste deel van de

afvalstoffen verlaat het lichaam via de ademhaling. 

Water drinken helpt het lichaam

om de overige afvalstoffen af te voeren.

En het beste van alles is dat je dit traject niet alleen hoeft te doorlopen.

Bij de ademcirkel ga je samen ademen met een groep. Deze sessie duurt ongeveer 120 minuten. De prijs is inclusief de cacao ceremonie, fruit, noten en chocolade. Locatie: Infabriek in Boekel.

NIEUW ; Profiteer van ons gloednieuwe en extra voordelige abonnement op de ademcirkel (info prijzen).

45,- incl. btw Tip: De meeste werkgevers vergoeden groot deel

NIEUW! een ONLINE ademcirkel

Tijdens de maandelijkse ONLINE ademsessie word je begeleid door Mies, een ervaren ademcoach. Laat je meenemen door haar prettige stem. Middels een ademhalingstechniek die je helpt de stress van een intense dag los te laten, op weg naar een staat van diepe ontspanning. Een moment speciaal voor jou, ervaar innerlijke rust en hernieuwde vitaliteit.

Profiteer van 50% korting voor een jaarabonnement (12 sessies), slechts €20,- per sessie en in totaal €240,- voor een heel jaar.

Tijdstip: 20:00 – 21:30

Wanneer: de eerste donderdagavond van de maand.

En het beste nieuws? Als je een sessie mist, hoef je je geen zorgen te maken! Na elke online ademsessie ontvang je een ‘replay’ die maar liefst 7 dagen lang beschikbaar blijft. Zo kun je altijd en overal genieten van de ademende vibes, op jouw eigen tempo. Mis het niet!”

Zonder schuldgevoel een moment voor jezelf!

Na een lange dag vol verplichtingen en zorgen voor anderen, kan het lastig zijn om echt te ontspannen. Het liefst lig je op de bank, avondje Netflixen, ondertussen aan het scrollen op je mobiel. Maar aan het einde van de avond voel je je nog steeds niet echt opgeladen & ontspannen.

Je verlangt naar een moment om te verbinden met jezelf. Een stok achter de deur zou fijn zijn zodat je er ook echt de tijd voor neemt.

Ademwerk is de snelste tool om uit je hoofd te komen, diep te ontspannen en contact te maken met je innerlijke zelf.

Het allerleukste is dat je er niet eens de deur voor uit hoeft. Alles wat je nodig hebt, ben jijzelf, je zachte bed, je laptop of telefoon, een jaarabonnement ONLINE ademsessies van puurbijmies en een Zoom-account.

Vandaag nog contact
met me opnemen voor een vrijblijvend gesprek

Waarin we kunnen bespreken hoe ik je kan helpen om jouw droom van meer energie en quality time met je gezin te verwezenlijken. Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en jou te ondersteunen op weg naar een energiek en vervuld leven.

puurbijmies@gmail.com

06 23 60 00 80

Praktijk op afspraak

Copyright: Puurbijmies