Meteen naar de inhoud

Mies haar aanbod

Om jou weer te zien stralen!

Meten = weten (3 maanden traject)

Worden jouw voedingsstoffen wel opgenomen? Onze cellen spelen een cruciale rol bij het opnemen van voedingsstoffen en het afvoeren van afvalstoffen.

Het meten van je vetzuurbalans helpt ons inzicht te krijgen in de verhouding tussen omega-3 en omega-6 vetzuren in je lichaam. Door middel van een bloedtest via een vingerprikje analyseren we jouw vetzuurbalans en krijg je waardevolle inzichten in je gezondheid.

Een goede cel balans zorgt ervoor dat je cellen efficiënt kunnen functioneren en de voedingsstoffen die je nodig hebt goed kunnen opnemen.

 

Meten = weten (3 maanden traject)

Het meten van je opname van voedingsstoffen geeft ons inzicht in hoe je lichaam de belangrijke voedingsstoffen uit je voeding opneemt. Dit helpt ons om eventuele tekorten te identificeren en gerichte aanpassingen te maken om ervoor te zorgen dat je alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt.

Daarnaast is het meekijken naar je voedingspatroon een cruciaal onderdeel van het traject. Wat we eten heeft een directe invloed op onze gezondheid. Door inzicht te krijgen kun je aanpassingen maken die nodig zijn om terug in balans te komen.

Met al deze waardevolle informatie schrijf ik jouw persoonlijke behandelplan. Een behandelplan dat is gebaseerd op jouw unieke behoeften en doelen. Het biedt je de mogelijkheid om je gezondheid te optimaliseren.

En het beste van alles is dat je dit traject niet alleen hoeft te doorlopen.

Voor 3 maanden gaan we samen aan de slag, stap voor stap. Ik zal je begeleiden, je ondersteunen en je voorzien van de nodige kennis en tools om je doelen te bereiken. Dus laten we samenwerken aan het optimaliseren van je vetzuurbalans, celbalans en opname van voedingsstoffen. Meten is weten en met jouw inzet en mijn begeleiding gaan we op weg naar een gezonder leven, in balans en vol energie!

525,- incl. btw Let op: De meeste werkgevers vergoeden groot deel

Ademcirkel (groep) & ademsessie (individueel)

Tijdens een ademsessie of ademcirkel begeleid ik je door middel van een verbonden ademtechniek waardoor je op een zachte manier in contact komt met de diepere lagen in jezelf.

Doordat we gaan werken met een verbonden ademhaling ontstaat er een diepe ontspanning. Zo kom je uit bij jouw levensenergie, eventuele oude pijnen en emoties en kun je ze tijdens een ademsessie doorvoelen, verwerken en uit liefde loslaten. Dit geeft je veel lucht, lichtheid, meer energie en levensvreugde.

Voorafgaande de ademsessie is er een cacao ceremonie, cacao opent de weg naar je hart. Cacao helpt je te zien in zachtheid wat je voelt in je hart. Na de ademsessie is er thee met fruit, noten en chocolade. Uit liefde voor jezelf en adem.

 

Ademcirkel (groep) & ademsessie (individueel)

Voorbereiding:

* zorg voor comfortabele kleding.

(sportkleding, joggingbroek, etc)

* niet te veel eten voor de sessie.

Nazorg:

* Drink voldoende water na de ademsessie.

Het grootste deel van de

afvalstoffen verlaat het lichaam via de ademhaling. 

Water drinken helpt het lichaam

om de overige afvalstoffen af te voeren.

En het beste van alles is dat je dit traject niet alleen hoeft te doorlopen.

Bij de ademcirkel ga je samen ademen met een groep. Deze sessie duurt ongeveer 120 minuten. De prijs is inclusief de cacao ceremonie, fruit, noten en chocolade. Locatie: Infabriek in Boekel.

NIEUW ; Profiteer van ons gloednieuwe en extra voordelige abonnement op de ademcirkel (info prijzen).

35,- incl. btw Let op: De meeste werkgevers vergoeden groot deel

Ik ben Mies en ik wil graag

van deze gelegenheid gebruik maken om mezelf aan je voor te stellen. Mijn naam is Mies (Michelle) Oude Avenhuis, roepnaam Mies en ik ben geboren in 1980. Ik ben gelukkig getrouwd en samen hebben we twee prachtige honden die een belangrijk deel van ons gezin uitmaken. In 2004 veranderd mijn leven drastisch. Ik word volledig bedlegerig en krijg de diagnose M.E. / CVS en Fibromyalgie. De artsen kunnen niets voor mij betekenen. Maar in 2022, voel ik mij voor 80% hersteld van M.E. / CVS en Firomyalgie. Ik voel mij na een verandering van mijn voedingspatroon en leefstijl als herboren.

Wil jij aan je gezondheid werken & hou je van koken?

Als orthomoleculair therapeut & Voedingsdeskundige kan ik je helpen om een optimale keuze te maken zodat je lichaam voorzien wordt van de juiste voedingsstoffen.

Vandaag nog contact
met me opnemen voor een vrijblijvend gesprek

Waarin we kunnen bespreken hoe ik je kan helpen om jouw droom van meer energie en quality time met je gezin te verwezenlijken. Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en jou te ondersteunen op weg naar een energiek en vervuld leven.

puurbijmies@gmail.com

06 23 60 00 80

5764 SG De Rips, Nederland

Copyright: Puurbijmies