Meteen naar de inhoud

Meten = weten traject

Worden jouw voedingsstoffen wel opgenomen?

Tijdens het meten = weten traject ga ik je 6 maanden persoonlijk begeleiden. Hierbij hebben we wekelijks contact en schrijf ik een persoonlijk behandelplan voor jou. Je staat er niet alleen voor, we gaan dit samen doen. Onze cellen spelen een cruciale rol bij het opnemen van voedingsstoffen en het afvoeren van afvalstoffen. 

Het meten van je vetzuurbalans helpt ons inzicht te krijgen in de verhouding tussen omega-3 en omega-6 vetzuren in je lichaam. Door middel van een bloedtest via een vingerprikje analyseren we jouw vetzuurbalans en krijg je waardevolle inzichten in je gezondheid.

Een goede celbalans zorgt ervoor dat je cellen efficiënt kunnen functioneren en de voedingsstoffen die je nodig hebt goed kunnen opnemen.

Het meten van je opname van voedingsstoffen geeft ons inzicht in hoe je lichaam de belangrijke voedingsstoffen uit je voeding opneemt. Dit helpt ons om eventuele tekorten te identificeren en gerichte aanpassingen te maken om ervoor te zorgen dat je alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt.

Daarnaast is het meekijken naar je voedingspatroon een cruciaal onderdeel van het traject. Wat we eten heeft een directe invloed op onze gezondheid. Door inzicht te krijgen kun je bepalen welke aanpassingen nodig zijn om terug in balans te komen.
Met al deze waardevolle informatie schrijf ik jouw persoonlijke behandelplan. Een behandelplan dat is gebaseerd op jouw unieke behoeften en doelen. Het biedt je de mogelijkheid om je gezondheid te optimaliseren.

En het beste van alles is dat je dit traject niet alleen hoeft te doorlopen. Samen gaan we aan de slag, stap voor stap. Ik zal je begeleiden, je ondersteunen en je voorzien van de nodige kennis en tools om je doelen te bereiken.

Dus laten we samenwerken aan het optimaliseren van je vetzuurbalans, celbalans en opname van voedingsstoffen. Meten is weten en met jouw inzet en mijn begeleiding gaan we op weg naar een gezonder leven, in balans en vol energie!

Ademcirkel & Ademsessie

Tijdens een individuele ademsessie of een ademcirkel (groepje) begeleid ik je door middel van een verbonden ademtechniek waardoor je op een zachte manier in contact komt met de diepere lagen in jezelf. Doordat we gaan werken met een verbonden ademhaling ontstaat er een diepe ontspanning. Zo kom je uit bij jouw levensenergie, eventuele oude pijnen en emoties en kun je ze tijdens een ademsessie doorvoelen, verwerken en uit liefde loslaten. Dit geeft je veel lucht, lichtheid, meer energie en levensvreugde.  Voorafgaande de ademsessie is er een kleine cacao ceremonie, cacao opent de weg naar je hart. Cacao helpt je te zien in zachtheid wat je voelt in je hart. Na de ademsessie is er thee met wat fruit, noten en chocolade.

Denk jij nou, dit wil ik! Klik dan op de button hieronder en maak een afspraak, gewoon omdat het kan, uit liefde voor jezelf!

 

Vergoeding Ademsessie!
Grote kans dat jouw ademsessies vergoed worden door jouw werkgever.
Werkgevers hebben namelijk een potje voor persoonlijke ontwikkeling waar je wellicht aanspraak op kunt maken. Recent onderzoek heeft aangetoond dat een betere ademhaling positieve uitwerkingen kan hebben op het werk. Werknemers die regelmatig ademsessies volgen, ervaren vaak een verbetering in hun energieniveau, vermindering van stress, mentale helderheid en productiviteit. Dit kan leiden tot een verhoogde efficiëntie, creativiteit en betrokkenheid bij je werkzaamheden.
Het is de moeite waard om navraag te doen bij de HR-afdeling of je leidinggevende om te ontdekken of je in aanmerking komt voor vergoeding van ademsessies.
Wie weet zijn er meer collega’s die baat hebben bij een ademsessie, misschien kunnen jullie samen een ademcirkel bijwonen en of een 1-1 ademsessie inplannen.
Het navragen waard!

Ademsessie & Ademcirkel

Voorbereiding

* zorg voor comfortabele kleding,
denk hierbij aan sportkleding, joggingbroek,
niet knellende kleding.
* hou er rekening mee, niet te veel te eten voor de sessie

Nazorg

* Drink voldoende water na de ademsessie.
Het grootste deel van de afvalstoffen verlaat het
lichaam via de ademhaling.
Voldoende water drinken helpt het
lichaam om de overige afvalstoffen af te voeren.

Vrouwencirkel

Een vrouwencirkel is een eeuwenoude traditie waar vrouwen iedere maand samenkomen om te verbinden, delen en helen met andere vrouwen, waarin begrip, ontspanning, liefde, warmte, intuïtie, zorg voor elkaar, genieten, dansen en plezier centraal staan.
Een vrouwencirkel is een vertrouwde en veilige plek om in balans te komen, er is ruimte voor alle gevoelens, alles mag gevoeld worden en is zo welkom.

Voel jij dat je hierbij aanwezig wilt zijn?

Stuur mij dan een appje en reserveer je plekje 0623600080.

35,- p.p
Groep max 8 pers. (om de intieme sfeer en diepgang in de groep te kunnen behouden).

Vrijdagavond 19:30-21:30

2 juni, 30 juni, 28 juli, 8 sept, 29 sept, 20 okt.
Locatie: Infabriek in Boekel
Tuinstraat 15, 5427 PR
Parkeren gratis voor de deur/ straat.