Ga naar de inhoud

Contact

 

Superleuk als je mij een bericht wilt sturen. Dat kan via dit formulier of stuur een appje/mailtje naar onderstaande mobiele nummer of e-mailadres.

Wil je mij spreken dan is bellen ook zeker mogelijk!

Contact

Mies Michelle Oude Avenhuis

Email: puurbijmies@gmail.com

Mobiel: 06 23 60 00 80

Praktijk op afspraak

Infabriek Tuinstraat 15, 5427 PR Boekel

Webdesign: naomi’s design

Reviews

“Laat je stem gehoord worden, als een spreuk die de kracht van ervaring omarmt. Laat je review spreken met eerlijkheid en oprechtheid, want jouw woorden kunnen anderen inspireren en begeleiden. Wees de stem van verandering en groei, en laat je review een positieve impact hebben op de wereld om je heen.”

IJsbadworkshop, een mooi cadeau

Een mooi cadeau voor mezelf: een dagje ondergedompeld in ademwerk en (letterlijk in) een ijsbad. Met veel enthousiasme en deskundigheid begeleidde Mies ons door de dag. De ademsessie was een bijzondere ervaring en zeer prettige voorbereiding op het ijsbad. Ik ging heerlijk ontspannen en energiek naar huis. Bedankt!

- Maria Schipper

Mies heeft met haar opleiding, levenservaring en warmte zoveel te geven!

Eindelijk zwanger - E

Ik lette al goed op mijn voeding maar heb samen met Mies de puntjes op de i kunnen zetten. Het gaf me rust dat ze mee dacht en een persoonlijk plan maakte. De gezonde koekjes zijn thuis favoriet en ben daarnaast erg blij met de supplementen zonder zooi. Als klap op de vuurpijl nu ook (eindelijk) een positieve zwangerschapstest. Mijn geluk kan niet op! Bedankt voor je hulp Mies! Groetjes, E.

Echt voor herhaling vatbaar - Birgit

Een adem ceremonie bij Mies is echt een aanrader. In een veilige, warme en gezellige setting neemt ze je mee in je innerlijke reis. Deze adem techniek laat je voelen waar je in je fysieke en/of energetische lichaam nog aandacht aan mag schenken. Mooi hoe effectief dit is. Echt voor herhaling vatbaar!

Meer tijd samen met mijn kinderen

Mies is een lief mens, ze stelt je op je gemak en geeft je het gevoel dat je goed bent zoals je bent. Na een kwartiertje bellen voelde het voor mij al zo goed dat ik meer wilde weten. En nu ik begeleid word merk ik lichamelijk verschil, meer energie en breng meer tijd door samen met mijn kinderen. De eerste 3 kilo is eraf, de makkelijke recepten zijn lekker en staan snel op tafel. Bedankt Mies!

Na jaren weer in balans - A

Eindelijk voel ik me weer vitaal en energiek! Nu geniet ik vollop van lekkere recepten en voel ik me na jaren eindelijk in balans!! Thanks Mies!

De ademsessie is fantastisch - San zonnetje

Lieve Mies, ik vond de ademsessie fantastisch. Ik werd zo warm en liefdevol begeleid, ik kreeg heldere inzichten, voelde heel veel rust en een diepe ontspanning. Ik voelde emoties als blijdschap en verdriet. Ik heb vaker ademsessies gevolgd maar nooit eerder als zo intens prettig ervaren. Je neemt echt de tijd en legt alles goed uit. Je bent een lief warm persoon. Ik zou iedereen een ademsessie bij jou aanraden, alleen al om te ervaren wat het met je doet, de liefde die je voelt, je mag er zijn, daar word je zo blij van.

Al bijna 8 kilo afgevallen - A

Lieve mies, allereerst bedankt voor de fijne begeleiding. De wekelijkse contact momenten zijn een stok achter de deur en elke keer weer ontvang ik precies de juiste tips voor die week. Ik ben bijna 8 kilo afgevallen en pas mijn oude broeken weer. Zo blij mee!  Voel me zo veel gelukkiger en meer mezelf.

Samen dingen kunt aanpassen - Ingeborg

Mijn ervaring met Mies is heel goed. Ik vind haar een warme vrouw, die goed luistert naar je levensverhaal en klachten. Mijn behandelplan sluit goed aan bij mij en bij vragen over eten of supplementen denkt ze met je mee, erg fijn! Tevens vind ik het fijn dat je begeleidt wordt, zodat je samen dingen kunt blijven aanpassen in je levensstijl.

Copyright: Puurbijmies