Ga naar de inhoud

IJsbadworkshop

reis naar de kern van je eigen kracht

Welkom in de inspirerende wereld van Mies, waar avontuur en zelfontwikkeling samenkomen

Met een verfrissende ijsbadworkshop! Een ijsbadworkshop is niet zomaar een duik in het koude water; het is een reis naar de kern van je eigen kracht. Je zult ontdekken dat je veerkrachtiger en sterker bent dan je ooit had durven dromen. 

De workshop biedt een unieke kans om je volle potentieel aan te boren, om diep in jezelf te graven en te ervaren wat er mogelijk is wanneer je je grenzen verlegt. 

Tijdens de workshop zul je niet alleen fysieke kracht ontdekken, maar ook de transformerende kracht van ademtechnieken ervaren. Deze technieken zullen je verbinden met je levensenergie, waardoor je een diepere connectie met jezelf kunt maken en de energie kunt voelen stromen.

“Perfect voor teambuilding, vrijgezellenfeesten of met vrienden en familie. Ervaar met elkaar de verfrissende kracht van dit unieke avontuur!”

Tip: Liever niet in een groep? Ontdek dan nu de unieke ervaring van 1-1 ijsbad coaching. Samen zullen we de uitdaging aangaan, stap voor stap. Durf jij het aan?

Wat deze workshop echt bijzonder maakt..

Is de persoonlijke aandacht die je krijgt. Het is een reis die is afgestemd op jouw behoeften en doelen, met begeleiding die je ondersteunt bij elke stap.
 
Je bevindt je in een veilige bedding, doordrenkt met liefde en zachtheid. Hier mag je jezelf uitdagen, groeien en transformeren, wetende dat je omringd bent door support en empowerment.

 

Ben je er klaar voor om uit je comfortzone te stappen, jezelf te verrassen en te ervaren hoe krachtig je werkelijk bent? Klaar om de uitdaging aan te gaan? Schrijf je in en laat het avontuur beginnen!

Praktische informatie

MOEDIGE STARTERS IJSBADWORKSHOP:

Van 10:00 uur tot uiterlijk 15.00

10 dec 2023 – 25 feb 2024 – 25 mei 2024

Inclusief gezonde lunch & lekkers

115,- p.p.

ERVAREN IJSAVONTURIERS VERSIE:

Van 13:00 uur tot 15:30

14 jan 2024 – 24 mrt 2024 – 14 apr

80,- p.p.

Inclusief gezonde snacks

Een groep van max. 16 personen zodat er veel individuele aandacht is

In de Infabriek in Boekel
 
 
“Belangrijke mededeling: Voor de veiligheid adviseren wij personen met epilepsie, Raynaud type II en zwangere vrouwen om deze workshop niet te volgen. Deelnemers met hartproblemen, een (extreem) hoge bloeddruk of die medicijnen gebruiken hiervoor, worden aangeraden eerst hun arts te raadplegen voordat zij deel willen nemen.”

Moedige starters 115,- / Ervaren ijsavonturiers 80,-

Mies haar aanbod

In mijn praktijk bied ik persoonlijke begeleiding voor voeding en leefstijl advies, traumaverwerking, rouwverwerking, individuele ademsessies en consulten aan, waarbij ik me richt op het creëren van een holistische benadering van gezondheid en welzijn. Bij de Infabriek in Boekel faciliteer ik ijsbadworkshops, vrouwencirkels en ademcirkels. Daarnaast faciliteer ik ook vrouwencirkels in Kasteel Croy in Aarle Rixtel. 

Vandaag nog contact
met me opnemen voor een vrijblijvend gesprek

Waarin we kunnen bespreken hoe ik je kan helpen om jouw droom van meer energie en quality time met je gezin te verwezenlijken. Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en jou te ondersteunen op weg naar een energiek en vervuld leven.

puurbijmies@gmail.com

06 23 60 00 80

Praktijk op afspraak

Copyright: Puur bij Mies