Meteen naar de inhoud

Kookboek

18 Makkelijke, snelle en smaakvolle recepten

Geef je culinaire avontuur een boost en omarm de kracht van gezond eten

Je investeert hiermee niet alleen in recepten, maar ook in je eigen gezondheid en welzijn. Laat je inspireren door smaakvolle gerechten. De recepten zijn snel en eenvoudig. Ontdek nieuwe ingrediënten en geef jezelf de voeding die je verdient. 

Elke pagina biedt een kans om jezelf te voeden en je gezondheid te versterken. Dus ga ervoor en laat je keuken bruisen van leven en lekkernijen! Allemaal door dit e-book met vele handige tips en 18 snelle & lekkere recepten!

Gezonde voeding en leefstijl is voor elk mens van groot belang.

Als orthomoleculair therapeut & Voedingsdeskundige kan ik je helpen om een optimale keuze te maken zodat je lichaam voorzien wordt van de juiste voedingsstoffen.

Of je nu op zoek bent naar een natuurlijke en persoonlijke behandeling voor je gezondheidsproblemen of als je preventief aan je gezondheid wilt werken om je lichaam in de juiste conditie te houden. Een goed voedingsadvies kan op zichzelf staan of een reguliere behandeling ondersteunen.

Je kunt verbetering verwachten door voeding, supplementen en ademsessies voor de volgende klachten: Opgeblazen gevoel, prikkelbare darmsyndroom, candida, bloedsuikerschommelingen, osteoporose, migraine, PMS, brandend maagzuur, astma, hooikoorts, eczeem, acne, jeuk, reumatische aandoeningen, fibromyalgie, koortslip, oorsuizen, allergieën, stress, burn-out, depressie, etc.

Orthomoleculaire voeding

Mindfulness & Ademwerk

Afvallen & gezond gewicht

Ik ben Mies en ik wil graag

van deze gelegenheid gebruik maken om mezelf aan je voor te stellen. Mijn naam is Mies (Michelle) Oude Avenhuis, roepnaam Mies en ik ben geboren in 1980. Ik ben gelukkig getrouwd en samen hebben we twee prachtige honden die een belangrijk deel van ons gezin uitmaken. In 2004 veranderd mijn leven drastisch. Ik word volledig bedlegerig en krijg de diagnose M.E. / CVS en Fibromyalgie. De artsen kunnen niets voor mij betekenen. Maar in 2022, voel ik mij voor 80% hersteld van M.E. / CVS en Firomyalgie. Ik voel mij na een verandering van mijn voedingspatroon en leefstijl als herboren.

puurbijmies@gmail.com

06 23 60 00 80

5764 SG De Rips, Nederland

Copyright: Puurbijmies