Ga naar de inhoud

Kookboek

18 Makkelijke, snelle en smaakvolle recepten

Geef je culinaire avontuur een boost en omarm de kracht van gezond eten

Je investeert hiermee niet alleen in recepten, maar ook in je eigen gezondheid en welzijn. Laat je inspireren door smaakvolle gerechten. De recepten zijn snel en eenvoudig. Ontdek nieuwe ingrediënten en geef jezelf de voeding die je verdient. 

Elke pagina biedt een kans om jezelf te voeden en je gezondheid te versterken. Dus ga ervoor en laat je keuken bruisen van leven en lekkernijen! Allemaal door dit e-book met vele handige tips en 18 snelle & lekkere recepten!

Gezonde voeding en leefstijl is voor elk mens van groot belang.

Als orthomoleculair therapeut & Voedingsdeskundige kan ik je helpen om een optimale keuze te maken zodat je lichaam voorzien wordt van de juiste voedingsstoffen.

Of je nu op zoek bent naar een natuurlijke en persoonlijke behandeling voor je gezondheidsproblemen of als je preventief aan je gezondheid wilt werken om je lichaam in de juiste conditie te houden. Een goed voedingsadvies kan op zichzelf staan of een reguliere behandeling ondersteunen.

Je kunt verbetering verwachten door voeding, supplementen en ademsessies voor de volgende klachten: Opgeblazen gevoel, prikkelbare darmsyndroom, candida, bloedsuikerschommelingen, osteoporose, migraine, PMS, brandend maagzuur, astma, hooikoorts, eczeem, acne, jeuk, reumatische aandoeningen, fibromyalgie, koortslip, oorsuizen, allergieën, stress, burn-out, depressie, etc.

Orthomoleculaire voeding

Mindfulness & Ademwerk

Afvallen & gezond gewicht

Mies haar aanbod

In mijn praktijk bied ik persoonlijke begeleiding voor voeding en leefstijl advies, traumaverwerking, rouwverwerking, individuele ademsessies en consulten aan, waarbij ik me richt op het creëren van een holistische benadering van gezondheid en welzijn. Bij de Infabriek in Boekel faciliteer ik ijsbadworkshops, vrouwencirkels en ademcirkels. Daarnaast faciliteer ik ook vrouwencirkels in Kasteel Croy in Aarle Rixtel. 

puurbijmies@gmail.com

06 23 60 00 80

Praktijk op afspraak

Copyright: Puurbijmies