Meteen naar de inhoud

Over Mies

"Laat je innerlijke licht stralen en vul de wereld om je heen met positieve energie en geluk."

Graag wil ik van deze gelegenheid gebruik maken.

Om mezelf aan je voor te stellen. Mijn naam is Mies (Michelle) Oude Avenhuis, roepnaam Mies en ik ben geboren in 1980. Ik ben gelukkig getrouwd en samen hebben we twee prachtige honden die een belangrijk deel van ons gezin uitmaken. In 2004 veranderd mijn leven drastisch. Ik word volledig bedlegerig en krijg de diagnose M.E. /CVS en Fibromyalgie. De artsen kunnen niets voor mij betekenen (Vraag mij gerust naar mijn hele verhaal). In 2009 voel ik mij nog heel ziek en in 2022, voel ik mij voor 80% hersteld van M.E. /CVS en Firomyalgie.

Ik voel mij na een complete verandering van
mijn voedingspatroon en leefstijl als herboren.

Ik ben orthomoleculair therapeut, voedingsdeskundige en ademcoach.

Mijn passie voor gezond leven en het bevorderen van welzijn heeft me geïnspireerd om anderen te helpen hun optimale gezondheid en levenskwaliteit te bereiken.

Met mijn achtergrond in de orthomoleculaire therapie en in de voedingsdeskundigheid, ben ik in staat om je te begeleiden bij het maken van gezonde voedingskeuzes en het implementeren van orthomoleculaire principes om het evenwicht te herstellen.

Daarnaast ben ik ook gecertificeerd ademcoach. Ik geloof sterk in de kracht van de ademhaling als een instrument voor innerlijke groei, emotionele balans en het bereiken van diepe ontspanning. Als ademcoach begeleid ik mensen bij het verkennen van hun adempatronen, loslaten van stress en het vinden van innerlijke rust.

Met trots kan ik zeggen dat ik mijn eigen praktijk heb

waar ik mijn kennis en ervaring kan delen en mensen kan ondersteunen op hun weg naar een gezonder en gebalanceerd leven. In mijn praktijk bied ik persoonlijke begeleiding, individuele consulten en workshops aan, waarbij ik me richt op het creëren van een holistische benadering van gezondheid en welzijn.

Ik geloof dat er geen
one-size-fits-all benadering is
als het gaat om gezondheid.

Ieder individu is uniek. Daarom werk ik nauw samen met mijn cliënten om een gepersonaliseerd behandelplan te ontwikkelen dat past bij hun specifieke behoeften en doelen.

Het is mijn passie en missie om anderen te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken en een leven vol vitaliteit en welzijn te leiden. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen te werken aan jouw gezondheidsreis.

Adembenemende groetjes, Mies

Bekijk deze gezonde recepten

Als orthomoleculair therapeut & Voedingsdeskundige kan ik je helpen om een optimale keuze te maken zodat je lichaam voorzien wordt van de juiste voedingsstoffen. 

puurbijmies@gmail.com

06 23 60 00 80

5764 SG De Rips, Nederland

Copyright: Puurbijmies