Ga naar de inhoudIk ging van volledig bedlegerig naar vitaal

Mijn naam is Mies Oude Avenhuis.

Als ik had geweten wat ik nu weet, had mijn leven er heel anders uitgezien. Jarenlang worstelde ik met chronische pijn, was ik volledig bedlegerig en voelde ik me vaak onbegrepen en onzeker. De standaard medische wegen boden geen oplossing en vaak bleef de oorzaak van mijn klachten onbekend en onbehandeld.

In mijn dieptepunt besloot ik het roer om te gooien en zelf op zoek te gaan naar antwoorden. Ik begon mijn eigen zoektocht naar voeding en leefstijl, vastbesloten om een verschil te maken in mijn eigen leven. Al snel ontdekte ik wat mijn lichaam echt nodig had. Door kleine aanpassingen in mijn voeding en dagelijkse routine merkte ik al gauw verbetering.

Deze positieve veranderingen inspireerden me om verder te leren en mijn kennis te verdiepen. Ik paste alles wat ik leerde toe op mezelf en zag mijn gezondheid en welzijn drastisch verbeteren. Mijn pijn verminderde, mijn energie nam toe en ik voelde me eindelijk weer mezelf.

Dit was het moment waarop ik besefte dat ik mijn ervaringen en kennis wilde delen om ook anderen te helpen. Ik bleef doorleren, volgde diverse opleidingen en trainingen, en ontwikkelde mijzelf tot een expert op het gebied van voeding en leefstijl. Mijn missie is nu om ondernemende vrouwen, die vaak tijd en energie tekort komen, te helpen om hun gezondheid en welzijn te verbeteren. Ik geloof dat er zoveel meer mogelijk is dan de standaard oplossingen en dat de sleutel tot een betere gezondheid vaak ligt in voeding en leefstijl.

Waarom hulp van Mies als coach?

  • Expertise en ervaring: Door mijn eigen ervaringen en uitgebreide kennis, begrijp ik wat werkt en wat niet. Ik heb talloze vrouwen geholpen om een gezondere en meer gebalanceerde levensstijl te bereiken.
  • Persoonlijke aandacht: Mijn aanpak is volledig afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen. Je krijgt advies dat specifiek op jouw situatie is gericht.
  • Praktische en haalbare adviezen: Ik bied praktische tips en oplossingen die gemakkelijk te integreren zijn in een druk leven. Mijn adviezen zijn realistisch en haalbaar.
  • Ondersteuning: Ik ben er niet alleen om je te coachen, maar ook om je te ondersteunen. Samen werken we aan jouw succes.
  • Holistische benadering: Mijn coaching kijkt naar het geheel van jouw leven. Naast voedingsadvies, geef ik tips voor tijdbeheer, stressmanagement en zelfzorg, wat zorgt voor een algehele verbetering van je welzijn.

Mijn beloften aan jou

  • Gezondheidsverbetering: Krijg gepersonaliseerde adviezen die je helpen om af te vallen en gezondheidsklachten te verminderen.
  • Verhoogd energieniveau: Ontdek slimme voedingskeuzes en leefstijladviezen die je energieniveau verhogen.
  • Efficiënt tijdbeheer: Leer hoe je in slechts 7 minuten per week boodschappen kunt doen en in één kookmoment per week gezonde maaltijden kunt bereiden.
  • Duidelijke voedingsrichtlijnen: Ontvang wetenschappelijk onderbouwde adviezen over gezonde voeding, zodat je vol vertrouwen de juiste keuzes kunt maken.

Conclusie

Mijn reis van chronische pijn naar welzijn heeft me geleerd dat er altijd een weg naar verbetering is, zelfs als de standaard oplossingen tekortschieten. Als ik dit eerder had geweten, had ik deze stappen veel eerder genomen. Nu wil ik mijn kennis en ervaring delen om ook jou te helpen je doelen te bereiken en een leven vol energie en gezondheid te leiden. Laten we samen deze reis aangaan.

 

Met mijn passie, levenservaring (jarenlange zoektocht & zelfstudie naar voeding en leefstijl), opleidingen (orthomoleculair therapeut, voedingsdeskundige, leefstijl & ademcoach), bied ik persoonlijke begeleiding aan voor diverse klachten zoals bijvoorbeeld; overgewicht, migraine, gewrichtspijn, hormonale onevenwichtigheden, eczeem, een opgeblazen gevoel, prikkelbare darmsyndroom, PMS, vermoeidheid, burn-out, enz.  

Door mijn zoektocht weet ik welke stappen jij kunt zetten, je hoeft het niet langer alleen te doen.

Bij puurbijmies draait alles om JOU

Ik geloof dat er geen
one-size-fits-all benadering is
als het gaat om gezondheid.

Ieder individu is uniek. Daarom werk ik nauw samen met jou om een gepersonaliseerd behandelplan te ontwikkelen dat past bij jouw specifieke behoeften en doelen.

puurbijmies@gmail.com

06 23 60 00 80

praktijk op afspraak

Copyright: Puurbijmies