Meteen naar de inhoud

"Geef je culinaire avontuur een boost en omarm de kracht van gezond eten. Door dit kookboek te kopen, investeer je niet alleen in recepten, maar ook in je eigen welzijn. Laat je inspireren door smaakvolle snelle en eenvoudige gerechten, ontdek nieuwe ingrediënten en geef jezelf de voeding die je verdient. Elke pagina biedt een kans om jezelf te voeden en je gezondheid te versterken. Dus ga ervoor, koop dit kookboek en laat je keuken bruisen van leven en lekkernijen!"

Gezonde voeding en leefstijl is voor elk mens van groot belang. Als orthomoleculair therapeut & Voedingsdeskundige kan ik je helpen om een optimale keuze te maken zodat je lichaam voorzien wordt van de juiste voedingsstoffen. Of je nu op zoek bent naar een natuurlijke en persoonlijke behandeling voor je gezondheidsproblemen of als je preventief aan je gezondheid wilt werken om je lichaam in de juiste conditie te houden. Een goed voedingsadvies kan op zichzelf staan of een reguliere behandeling ondersteunen.

Je kunt verbetering verwachten door middel van voeding, supplementen en ademsessies aangaande de volgende chronische en acute klachten:

Opgeblazen gevoel, prikkelbare darmsyndroom, candida, bloedsuikerschommelingen, osteoporose, hoofdpijn, migraine, PMS, brandend maagzuur, astma, hooikoorts, eczeem, acne, jeuk, reumatische aandoeningen, fibromyalgie, koortslip, oorsuizen, allergieën, stress, burn-out, depressie, voorhoofdsholteontsteking, oorontsteking, verkoudheid etc.

Staat je klacht er niet bij stuur mij gerust een berichtje.