Ga naar de inhoud

Vrouwencirkel / coaching gesprekken

kies weer voor jezelf

Wanneer heb jij voor het laatst iets speciaals voor jezelf gedaan?

Bekend van Happinez, Linda en Jan magazine; The Heart Ritual: een unieke reis naar de diepten van je eigen hart tijdens de vrouwencirkel van Mies. Moge dit ritueel een bron van empowerment zijn en moge jouw hart altijd vervuld zijn van liefde en innerlijke kracht.

Elk hart heeft haar verhaal, haar pijn, breuken, liefde en glorie. Het keramieken hart dat je ontvangt (in een prachtige GIFTBOX) tijdens de vrouwencirkel, symboliseert jouw eigen hart. Tijdens een ritueel breek je het en herstel je het met goud, een krachtige daad die de impactvolle gebeurtenissen in je leven vertegenwoordigt. Een geschenk van jou aan jezelf.

We zijn samen, in verbinding, onder het genot van chocolade en thee.

Jij bent het waard. Investering in JEZELF, voor €65 kun je verschil verwezenlijken in jouw zelfvertrouwen, zelfliefde, zelfzorg, zelfcompassie, welzijn en jouw toekomst.

Jouw aanwezigheid is de finishing touch.

Je verdient het om jezelf te verwennen, om iets te doen wat je vreugde brengt, om jezelf te omringen met positieve ervaringen.  Het is belangrijk om momenten van zelfzorg en zelfliefde in te bouwen in je drukke leven.

Wat zou jou echt gelukkig maken? Wat heb je al een tijdje verwaarloosd?  Geef jezelf toestemming om te genieten, om op te laden en om te stralen. Laat belemmerende gedachten maar even los en kom genieten zonder schuldgevoel.

Gun jezelf deze speciale ervaring

Een vrouwencirkel is een eeuwenoude (exclusieve) traditie waar vrouwen samenkomen. Om te verbinden, delen en helen met andere vrouwen. 

Waarbij begrip, verbinding, ontspanning, liefde, warmte, intuïtie, zorg voor elkaar, genieten en plezier centraal staan.

Een vrouwencirkel is een vertrouwde en veilige plek, er is ruimte voor alle gevoelens, alles mag gevoeld worden en is zo welkom.

EN …opwindend nieuws! Op 27 oktober = UITVERKOCHT en 8 december 2023 = UITVERKOCHT nodigen we je uit om deel te nemen aan een betoverende vrouwencirkel in het prachtige en exclusieve Kasteel Croy in Aarle Rixtel.

Dompel jezelf onder in de magische sfeer van dit eeuwenoude kasteel terwijl je samenkomt met gelijkgestemde zielen voor een unieke ervaring. Het kasteel Croy biedt een decor van tijdloze schoonheid en weelde, en het is de perfecte plek om te verbinden, te delen en te helen. Jouw aanwezigheid is de finishing touch die we zoeken.

Praktische informatie

De vrouwencirkel is een groep van maximaal 10 vrouwen en (om de intieme sfeer en diepgang in de groep te kunnen behouden) duurt ongeveer 120 minuten. Er zal van allerlei lekkers & thee aanwezig zijn.

De vrouwencirkel is op een vrijdagavond van 19:30 tot 21:30. Kijk voor meer info en ACTUELE DATA op Mies haar Instagram of Facebook pagina.

Locatie: Infabriek in Boekel, Tuinstraat 15, parkeren gratis voor de deur.

Locatie: Kasteel Croy in Aarle Rixtel, Croylaan 14, parkeren gratis voor de deur.

40,-/65,- p.p

1-1 coaching gesprekken

1-1 coachinggesprekken, zowel telefonisch mogelijk als in mijn praktijk zijn ontworpen om jou te begeleiden op het pad van herstel, groei en zelfontdekking. We bieden een veilige ruimte waarin we samen werken aan traumaverwerking, rouwverwerking, het overwinnen van faalangst, het versterken van zelfvertrouwen en het cultiveren van zelfliefde.

Of je nu worstelt met de nasleep van een traumatische ervaring, een verlies hebt geleden, constant geconfronteerd wordt met faalangst, je zelfvertrouwen wilt vergroten of  zelfcompassie wilt ontwikkelen, de 1-op-1 coaching is gericht op jouw specifieke behoeften en groeipunten.

In de persoonlijke sessies creëren we een ondersteunende en empathische omgeving waarin we samen werken aan het verkennen van jouw emoties, het identificeren van belemmerende overtuigingen en het vinden van praktische strategieën om je te helpen bij jouw persoonlijke reis naar herstel en welzijn.

Tip: de meeste werkgevers vergoeden groot deel van mijn aanbod.

Veel werkgevers hebben een budget gereserveerd voor de groei en ontwikkeling van hun werknemers.

Een energieke werknemer kan namelijk een enorme meerwaarde zijn voor het team en de organisatie als geheel.

Het is de moeite waard om te onderzoeken of jouw werkgever mogelijkheden biedt voor vergoedingen of ondersteuning op het gebied van zelfontwikkeling. Het kan een geweldige kans zijn om jezelf verder te ontwikkelen terwijl je werkgever investeert in jouw groei en succes.

Mocht je vragen hebben over hoe je dit het beste kunt aanpakken, laat het gerust weten!

 

 

Vandaag nog contact
met me opnemen voor een vrijblijvend gesprek

Waarin we kunnen bespreken hoe ik je kan helpen om jouw droom van meer energie en quality time met je gezin te verwezenlijken. Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en jou te ondersteunen op weg naar een energiek en vervuld leven.

puurbijmies@gmail.com

06 23 60 00 80

Praktijk op afspraak

Copyright: Puur bij Mies