Meteen naar de inhoud

Vrouwencirkel

kies weer voor jezelf

Wanneer heb jij voor het laatst iets speciaals voor jezelf gedaan?

Het is zo gemakkelijk om op te gaan in de dagelijkse sleur en de behoeften van anderen, dat we soms vergeten om tijd en ruimte te creëren voor onze eigen verlangens en geluk.

Je verdient het om jezelf te verwennen, om iets te doen wat je vreugde brengt, om jezelf te omringen met positieve ervaringen.  Het is belangrijk om momenten van zelfzorg en zelfliefde in te bouwen in je drukke leven.

Dus, neem even de tijd om na te denken. Wat zou jou echt gelukkig maken? Wat heb je al een tijdje verwaarloosd? Gun jezelf die speciale ervaring, die kleine genoegens die je hart doen zingen. Geef jezelf toestemming om te genieten, om op te laden en om te stralen.

 

Gun jezelf deze speciale ervaring

Een vrouwencirkel is een eeuwenoude (exclusieve) traditie waar vrouwen eens om de twee maanden samenkomen. Om te verbinden, delen en helen met andere vrouwen. 

Begrip, ontspanning, liefde, warmte, intuïtie, zorg voor elkaar, genieten, dansen en plezier centraal staan.

Een vrouwencirkel is een vertrouwde en veilige plek om in balans te komen, er is ruimte voor alle gevoelens, alles mag gevoeld worden en is zo welkom.

Praktische informatie

De vrouwencirkel is een groep van maximaal 8 vrouwen en (om de intieme sfeer en diepgang in de groep te kunnen behouden) duurt ongeveer 120 minuten. Er zal van allerlei lekkers & thee aanwezig zijn.

De vrouwencirkel is op een vrijdagavond van 19:30 tot 21:30 eens in de 2 maanden.

Locatie: Infabriek in Boekel. Parkeren gratis voor de deur/straat.

35,- p.p

Ik ben Mies en ik wil graag

van deze gelegenheid gebruik maken om mezelf aan je voor te stellen. Mijn naam is Mies (Michelle) Oude Avenhuis, roepnaam Mies en ik ben geboren in 1980. Ik ben gelukkig getrouwd en samen hebben we twee prachtige honden die een belangrijk deel van ons gezin uitmaken. In 2004 veranderd mijn leven drastisch. Ik word volledig bedlegerig en krijg de diagnose M.E. / CVS en Fibromyalgie. De artsen kunnen niets voor mij betekenen. Maar in 2022, voel ik mij voor 80% hersteld van M.E. / CVS en Firomyalgie. Ik voel mij na een verandering van mijn voedingspatroon en leefstijl als herboren.

Wil jij aan je gezondheid werken & hou je van koken?

Als orthomoleculair therapeut & Voedingsdeskundige kan ik je helpen om een optimale keuze te maken zodat je lichaam voorzien wordt van de juiste voedingsstoffen.

Vandaag nog contact
met me opnemen voor een vrijblijvend gesprek

Waarin we kunnen bespreken hoe ik je kan helpen om jouw droom van meer energie en quality time met je gezin te verwezenlijken. Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en jou te ondersteunen op weg naar een energiek en vervuld leven.

puurbijmies@gmail.com

06 23 60 00 80

5764 SG De Rips, Nederland

Copyright: Puur bij Mies